ДО ДНЯ ПОЕЗІЇ

Студенти юридичного відділення Івано-Франківського коледжу взяли участь у творчій зустрічі з письменницею і поетесою Ією Ходорівською. Ія Ходорівська – цікава людина, активна учасниця фестивалю Української культури як за кордоном, так і в Україні, член Української Асоціації Письменників. Зустріч пройшла в затишній та дружній атмосфері. Всі твори письменниці пронизані вічною таємницею пристрасті, кохання та жіночності. Авторка у своїх творах висвітлює різну тематику, зокрема, вона зачитувала і патріотичні вірші, надруковані у збірці «У кишеню для солдата». Студенти мали можливість отримати відповіді на запитання, що їх цікавили, а найкраще запитання було відзначене авторським подарунком – книгою з автографом.

Поезія Ії Ходорівської покладена на музику. Тож усі присутні мали змогу почути у її власному виконанні чудові пісні, а також у виконанні співачки Маріанни Роз.

Організувала творчу зустріч бібліотекар юридичної бібліотеки Людмила Кузюк, виставка вишитих картин якої була окрасою заходу.

Модератором зустрічі виступила Тетяна Богданівна Качак – доцент кафедри фахових методик і технології початкової освіти, керівник Івано-Франківської філії Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва.

Серед запрошених був присутній також письменник Роман Голубович, член Української Асоціації Письменників, який ознайомив зі своєю збіркою ” Богом дане тобі ім’я “.