Наукова звітна конференція 2016

Дні науки в Юридичному відділенні

У рамках проведення наукової звітної конференції студентів Івано-Франківського коледжу за 2016 рік в Юридичному відділенні відбулося засідання секції правничих наук.

До збірника матеріалів конференції ввійшли тези наукових доповідей і повідомлень студентів Юридичного відділення Івано-Франківського за 2016 рік. 

Студент ІІІ курсу Іван ЯНЮК з доповіддю на тему “Боротьба Верховної Ради України з агресією з боку Російської Федерації чи її імітація”. Науковий керівник викладач вищої категорії А.В. ФЕДОРОНЧУК.

Студент ІІІ курсу Сергій ТОРГАН з доповіддю на тему “Актуальні питання вдосконалення законодавства з питань розширення меж і можливості застосування вогнепальної зброї при необхідній обороні”. Науковий керівник – викладач вищої категорії І.М. НАКОНЕЧНА.

Студентка ІІІ курсу Влада ТВАРДОВСЬКА з доповіддю на тему “Антикорупційний суд в Україні: передумови утворення та гарантії ефективності”. Науковий керівник викладач вищої категорії         А.В. ФЕДОРОНЧУК.

Студентка ІІІ курсу Аліна СТОЙКО з доповіддю на тему “ЗАСТОСУВАННЯ ІНСТИТУТУ ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД ВІДБУВАННЯ ПОКАРАННЯ ВАГІТНИХ ЖІНОК І ЖІНОК, ЯКІ МАЮТЬ МАЛОЛІТНІХ ДІТЕЙ, ТА ЙОГО РОЛЬ У ДОСЯГНЕННІ ЦІЛЕЙ КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ”. Науковий керівник – викладач вищої категорії  І.М. НАКОНЕЧНА.

Студентка ІІ курсу Анастасія СПАЩУК з доповіддю на тему “Основні методологічні підходи до наукового дослідження юридичної відповідальності працівників органів прокуратури”. Науковий керівник – викладач вищої категорії І.В. МАЛИНОВСЬКА.

Студент ІVкурсу Олександр ПУШИК з доповіддю на тему “Проблеми притягнення до кримінальної відповідальності осіб, що вчинили шахрайські дії з кредитними картками та з платіжними системами в Інтернеті”. Науковий керівник – викладач вищої категорії І.М. НАКОНЕЧНА.

Студентка ІІІ курсу Римма МУШЕНКО з доповіддю на тему “Позовна давність як законне обмеження реалізації права в сучасному цивільному праві України та зарубіжних країн”. Науковий керівник – викладач вищої категорії Н.В. САВЧИН.

Студент ІV курсу Олександр МАЛАНІЙ з доповіддю на тему “Електронні гроші: проблеми правового забезпечення в Україні”. Науковий керівник – викладач вищої категорії Н.В. САВЧИН.

Студент ІV курсу Андрій КУЛИК з доповіддю на тему “Нетрадиційні джерела в кримінальному процесі”. Науковий керівник – викладач вищої категорії І.Г. ХАРЧЕНКО.

Студент ІV курсу Ігор КРІЦАК з доповіддю на тему “Електронний договір: проблеми правового регулювання”. Науковий керівник – викладач вищої категорії Н.В. САВЧИН.

Студент ІІІ курсу Роман КОЧЕРЖУК з доповіддю на тему “Забезпечення законності і дисципліни в державному управлінні”. Науковий керівник – викладач вищої категорії І.В. МАЛИНОВСЬКА.

Студентка ІІ курсу Андріана КАРАЇМ з доповіддю на тему “Правове регулювання атестації державних службовців та її значення в умовах реформування державної служби”. Науковий керівник – викладач вищої категорії І.В. МАЛИНОВСЬКА.

Студент ІVкурсу Вадим ЄДГАРОВ з доповіддю на тему “Керований хаос і злочинність”. Науковий керівник – викладач вищої категорії І.Г. ХАРЧЕНКО.

Студентка ІV курсу Тетяна ГЛАДІЙ з доповіддю на тему “Проблеми торгівлі людьми: кримінально-правове регулювання, запобігання та реабілітація потерпілих”.

Науковий керівник – викладач вищої категорії І.М. НАКОНЕЧНА.

Студентка ІІІ курсу Христина БОЙЧУК з доповіддю на тему “Проблеми соціального та правового захисту осіб, які беруть участь в антитерористичній операції”. Науковий керівник – викладач вищої категорії  І.В. МАЛИНОВСЬКА.

Студентка ІІІ курсу Богдана БОБИК з доповіддю на тему “Тіло людини, яка померла, як об’єкт цивільного права”. Науковий керівник – викладач вищої категорії Н.В. САВЧИН.

Студентка ІV курсу Руслана БІЛА з доповіддю на тему “Погроза вбивством: питання кримінально-правової характеристики. Науковий керівник – викладач вищої категорії І.М. НАКОНЕЧНА.

Студенти, які взяли участь у конференції, одержали не тільки свій науковий досвід, а сертифікати учасників та збірники матеріалів конференції. А найкращі доповіді студентів були відзначені подяками.