Наукова звітна конференція 2015

ПЕРША СТУДЕНТСЬКА ЗВІТНА  НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ КОЛЕДЖІ

Вперше в юридичному відділенні Івано-Франківського коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася звітна наукова конференція студентів.

Проблема, над якою працювала секція спеціальності «Правознавство», – «Перспективи розвитку правових наук очима правників-початківців». Актуальність наукових досліджень в напрямку юридичних наук спричинене необхідністю підвищення рівня правової свідомості громадян України. У період розбудови правової держави особливого значення набуває проблема вдосконалення законодавства, що є предметом дослідження в тезах доповідей студентів спеціальності «Правознавство». Досконалість правових норм, а також їх неухильне дотримання є безперечною умовою забезпечення основних принципів права в державі.

До збірника матеріалів конференції ввійшли тези наукових доповідей і повідомлень студентів Івано-Франківського за 2015 рік. Студенти, які взяли участь у конференції, одержали не тільки свій перший науковий досвід, а сертифікати учасників та збірники матеріалів конференції. А найкращі доповіді студентів були відзначені подяками.

Студентка 4-го курсу Симовоник Квітослава з доповіддю на тему “Відповідальність за шкоду, заподіяну діями правоохоронних органів”. Науковий керівник – Савчин Наталія Вячеславівна, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки.

Студент 4-го курсу Назарій Наконечний доповідає на тему Доведення до самогубства. Проблеми кваліфікації”. Науковий керівник – Наконечна Іванна Миколаївна, викладач вищої категорії.

Студентка 3-го курсу Тетяна Гладій з доповіддю на тему “Заходи кримінально-правового характеру щодо юридичних осіб”. Науковий керівник – Наконечна Іванна Миколаївна.

Студент 3-го курсу Андрій Кулик доповінає на тему “Кримінально-правова характеристика евтаназії”. Науковий керівник – Наконечна Іванна Миколаївна.

Студент 3-го курсу Вадим Єдгаров з доповіддю на тему “Закон України “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”: панацея чи фікція?”. Науковий керівник – викладач І категорії Квасниця Степан Мирославович.

Студент 3-го курсу Ігор Кріцак з доповіддю на тему “Цивільно-правова відповідальність підприємницьких товариств”. Науковий керівник – Савчин Наталія Вячеславівна.

Студент 4-го курсу Олександр Маланій доповідає на тему “Установчі документи юридичних осіб”. Науковий керівник – Савчин Наталія Вячеславівна.

Студент 3-го курсу Пушик Олександр з доповіддю “Злочинна організація як форма співучасті”. Науковий керівник – Наконечна Іванна Миколаївна.

Студентка 2-го курсу Марта Скомаровська з доповіддю “Анексія Криму – правові наслідки”. Науковий керівник – голова циклової комісії фундаментальеої та спеціальної підготовки Малиновська Ірина Володимирівна.

Студент 2-го курсу Сергій Торган доповідає на тему “Форми і методи реалізації функцій держави щодозабезпечення захисту прав і свобод людини і громадянина”. Науковий керівник – Малиновська Ірина Володимирівна.

Студентка 2-го курсу Бойчук Христина з доповіддю “Конституційна реформа в Україні:передумови, мета та способи реалізації”. Науковий керівник – Малиновська Ірина Володимирівна.

Студентка 2-го курсу Шегда Ліка з доповіддю на тему “Децентралізація влади в Україні: очікувані ризики.” Науковий керівник –  Малиновська Ірина Володимирівна.