Брейн-ринг «Права людини»

Студенти ІІ-го курсу спеціальності «Право» юридичного відділення нашого коледжу взяли участь у V Брейн-рингу «Права людини» для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів області, який традиційно організовувався Навчально-науковим Юридичним інститутом Прикарпатського університету імені Василя Стефаника. Захід відбувався  з метою популяризації правової освіти серед школярів, а також в рамках профорієнтаційної роботи.

Брейн-ринг «Права людини» був проведений з нагоди 72 річниці прийняття Загальної Декларації прав людини та відбувався у форматі онлайн на платформі Cisco Webex Meetings.

У змаганні взяли  участь 24 команди з різних куточків нашої області. Івано-Франківський фаховий коледж представляла команда «Захисники закону» у складі студентів Василика Юрія, Паньківа Тараса та Кріцака Василя, а також капітана команди Козак Олександри під керівництвом викладача  Малиновської І.В.

Команди знайомились та представлялись  шляхом презентацій, а  сам конкурс складався з 25 запитань. В ході напруженої конкурентної боротьби наші ерудити зайняли ІІІ місце. Учасників нагородили грамотами та цінними подарунками від організаторів заходу! Вітаємо наших переможців!