Батьківські збори в юридичному відділенні

Готуючись до завершення осінньо-зимового семестру, у переддень заліково-екзаменаційної сесії в юридичному відділенні коледжу відбулися батьківські збори, на які були запрошені батьки студентів-першокурсників спеціальностей «Право» та «Туризм». Академнаставники студентських груп Наталія Савчин та Роксолана Гушул ознайомили батьків з інформацією про успішність студентів, про дотримання ними навчальної дисципліни та про перелік предметів, які виносяться на заліково-екзаменаційну сесію. Завідувач юридичного відділення Іванна Наконечна поінформувала батьків про оплату за навчання, терміни навчання в цьому навчальному році, форми відпрацювань пропущених занять, а також надала відповіді на запитання батьків щодо організації освітнього процесу.

У зборах взяли участь і викладачі коледжу, зокрема, Чмелик І.В. – викладач дисципліни «Історія української культури», Гамбург М.В. – викладач предмету «Хімія», Квасниця С.М. – викладач дисципліни «Юридична деонтологія», Кліщ Л.І. – викладач предмету «Зарубіжна література», Калина Л. І. – викладач предметів «Математика» та «Фізика».

Викладачі Кобута Л.П. («Історія України»), Надурак Н.М. («Історія: Україна і світ») та Грушевський Р.Є. («Інформатика») виступили з повідомленнями про специфіку вивчення предметів, що ними викладаються, та результати їх освоєння студентами-першокурсниками.

Освітній процес в нашому коледжі передбачає тісну співпрацю адміністрації та викладачів з батьками студентів. Адже лише всі разом ми можемо забезпечити належну професійну підготовку майбутніх фахівців своєї справи. Не зважаючи на дистанційну форму навчання, що ускладнює освітній процес, студенти успішно долають всі труднощі, є активними та наполегливими на шляху отримання знань.