Свято дотепності і гумору в юристів!

Свято дотепності і сміху у юристів!

У рамках тижня циклової комісії професійної та практичної підготовки в юридичному відділенні Івано-Франківського коледжу був проведений КВК, ініційований студентами та присвячений Дню Юриста України, що традиційно відзначають 8 жовтня.

Участь у конкурсі взяли 5 команд, а саме: «3 на 3» (ПР-21), «Останнє місце» (ПР-22), «К.А.Ю.К.» (ПР-31), «Жіноча колонія» (ПР-32) та «Юристутки+1» (ПР-41). Першим завданням учасників було представлення їхньої команди, в якому вони проявляли  свої творчі здібності. Проте, все обійшлось не тільки творчістю, адже юристи – це ще й надзвичайно ерудовані люди. Щоб підтвердити цей факт, була проведена вікторина. Наступним завданням для учасників було те, без чого не обходиться жоден КВК, а саме гумористичні сценки, які довели, що кожна з команд варта перемоги. І завершилось студентське дійство  битвою капітанів, яке допомогло журі обрати переможців.

Проте, почуття гумору  та інтелект – це далеко не все, чим наділені наші студенти. Вони ще й дуже талановиті. Свої співочі здібності під час КВК виявили студентка 4-го курсу Марчук Тетяна, та студентка 1-го курсу Мосяк Уляна.

За результатами конкурсу поважне журі у складі викладачів Малиновської І.В., Савчин Н.В. та Квасниці С.М. визначило переможцями КВК команду четвертокурсників «Юристутки+1». Команди «Жіноча колонія» та «Останнє місце» посіли почесне 2 місце, і, відповідно, «К.А.Ю.К» та «3 на 3» посіли 3 місце. З чим всіх і вітаємо!