Збори батьків першокурсників на юридичному відділенні коледжу

Відбулися батьківські збори студентів перших курсів юридичного відділення Івано-Франківського фахового коледжу. У зв’язку з карантинними вимогами збори проводилися дистанційно. Організували збори куратори відповідних академічних груп: на спеціальності «Право» – викладач Малиновська Ірина Володимирівна, на спеціальності «Туризм» – викладач Бартків Оксана Володимирівна.

У роботі зборів взяли участь завідувач відділення Наконечна Іванна Миколаївна, а також викладачі Калина Лілія Ігорівна та Багрій Марія Антонівна.

Наконечна І.М. від імені адміністрації коледжу проінформувала батьків про особливості освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти, у тому числі в умовах карантину, про графік освітнього процесу, заходи, яких необхідно дотримуватися з метою непоширення коронавірусу. Було наголошено на тому, що з відповідними документами можна ознайомитися на сайті коледжу. Батьки мали змогу поставити запитання у чаті та по відеозв’язку. Приємно відзначити активність та небайдужість батьків щодо освітнього процесу. Куратори груп ознайомили батьків з станом успішності студентів, а присутні викладачі детально проаналізували успішність першокурсників по дисциплінах циклів.

Дякуємо всім батькам за небайдужість, розуміння і підтримку. Тільки через спільну відповідальність адміністрації, викладачів, кураторів та батьків ми зможемо досягнути бажаних результатів.