ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ 4 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПРАВО»

16 квітня відбулася зустріч дирекції коледжу зі студентами 4 курсу спеціальності «Право», на якій розглядалися питання щодо графіку освітнього процесу у ІІ семестрі 2020-2021 навчального року, організації та проведення літньої екзаменаційної сесії, державної атестації, а також обговорювалися питання вступу наших випускників до Навчально-наукового Юридичного інституту Прикарпатського університету для здобуття освітнього рівня “бакалавр”.

Зі вступним словом до випускників звернувся директор коледжу Юрій Михайлович Москаленко.

Завідувач юридичного відділення Іванна Миколаївна Наконечна оголосила терміни закінчення теоретичного навчання в цьому семестрі, терміни здачі екзаменаційної сесії, проходження виробничої практики, а також повідомила студентів про склад та графік роботи Екзаменаційної комісії з державної атестації.

З метою проінформувати студентів-випускників з умовами та правилами вступу в Юридичний інститут на зустріч були запрошені заступник відповідального секретаря Приймальної комісії університету Володимира Михайлівна Бойчук та заступник директора Навчально-наукового Юридичного інституту Юрій Іванович Микитин.

Студети мали можливість уточнювати інформацію, ставили запитання та отримували вичерпні, конструктивні відповіді на них.