Дарує масу вражень і можливостей – туризм!!!

«Почуєш — забудеш, побачиш — запам’ятаєш, зробиш сам — тільки тоді зрозумієш!», так говорить народна мудрість. Ці слова доволі точно описують найцікавіші моменти студентського навчання: коли теоретичні знання поєднується з безпосереднім практичним підґрунтям.  Неабияку мотивацію, цікаву та необхідну інформацію, позитивні емоції  отримали студенти І курсу спеціальності «Туризм» Івано-Франківського коледжу під час екскурсії до готельного комплексу «Надія».

Під керівництвом викладача Лояк Лілії Миколаївна першокурсники мали змогу ознайомитися з підприємством готельного господарства, його структурою, основними завданнями, роботою служб готелю. В ході екскурсії засвоїли основні принципи з  планування вестибюльної групи приміщень, розташування служб інформації, бюро туристичного обслуговування, служб побутового та торгівельного обслуговування. Студенти побували безпосередньо на виробництві продуктів харчування і змогли продигустувати вироби  м’ясного та кондитерського відділів.

Завершальним етапом екскурсії було відвідування майстер-класу з етикету в ресторані класу «люкс». Майбутні фахівці поглибили свої знання з правил етикету та зануритись в історію створення найвідоміших та найдорожчих страв із усього світу.